Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 01. 2021. 17:09 >> 17:11
4

SOCIJALISTI CG

Za promjenu vlasti u Nikšiću potrebna sinhronizovana opozicija

Socijalisti Nikšića su spremni za učešće na lokalnim izborima, ali su i otvoreni za predizbornu i postizbornu saradnju sa svim političkim subjektima koji su opozicija aktuelnoj nikšićkoj vlasti, navodi predsjednik nikšićkog odbora Socijalista Svetozar Golubović.

Kako je dodao, do sada sprovedene aktivnosti na prikupljanju potpisa podrške Socijalistima Crne Gore u Nikšiću, potvrđuju uvjerenja da ključni programski ciljevi te partije imaju podršku sugrađana.

Kako se ističe u saopštenju, kancelarija Socijalista Nikšića u Ulici Serdara Šćepana bb – Poslovni centar "Luna“, na prvom spratu, na usluzi je građanima svakog radnog dana, a osim učlanjenja i davanja potpisa podrške za lokalne izbore, građani mogu ukazati na konkretne probleme sa kojima se suočavaju kako u ostvarivanju svojih prava pred organima lokalne uprave, tako i u odnosu na kvalitet pružanja komunalnih i drugih usluga od lokalnih preduzeća koja su u vlasništvu opštine.

"Socijalisti Nikšića su spremni za učešće na lokalnim izborima, ali su i otvoreni za predizbornu i postizbornu saradnju sa svim političkim subjektima koji su opozicija aktuelnoj nikšićkoj vlasti, jer smatramo da je potrebno uložiti maksimalne napore kako bi se obezbjedilo da svi građani i građanke Nikšića, koji žele da doprinesu promjeni aktuelne nikšićke vlasti, sinhronizovano djeluju u ovoj predizbornoj kampanji. Izbori 14. marta pružaju nam mogućnost da odlučimo kakav život za sebe i svoju djecu želimo, da odlučimo u kakvom Nikšiću želimo da živimo. Već decenijama na djelu imamo politiku koja je sistematski uništavala industrijsko-privredne potencijale Nikšića, a građane dovela na ivicu egzistencije. Na politiku aktuelne lokalne vlasti koja kaže - 'ćuti, može i gore', Socijalisti Nikšića imaju jasan odgovor – 'mijenjaj, može i bolje'", navodi se u saopštenju.

Kako dodaje, umjesto daljeg propadanja obezbijedimo uslove da nikšićka omladina stvara porodice i život zasniva u svom gradu, umjesto gašenja Nikšića nestručnim rukovođenjem – dajmo šansu onima koji imaju i znanja i volje da naš grad ponovo učine mjestom u kojem se pristojno živi od svog rada.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније