Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 01. 2021. 12:44 >> 12:47
24

URA ODGOVORILA

"DPS ne zaslužuje da postoji"

Partija koja je pokrala državu, zarobila sve njene institucije i pravila građane prvog i drugog reda, ne zaslužuje da postoji, poručuju iz GP URA.

GP URA je reagovao sa saopštenje DPS-a koji je ocijenio da je današnje privođenje predsjednika Opštine Ulcinj za, partijsko zapošljavanje vrhunac licemjerja nove vlasti.

U GP URA kažu da DPS pokušava da "jeftinom i besprizornom manipulacijom zameže oči sveukupnoj crnogorskoj javnosti i predstaviti se u pozitivnom svjetlu".

“U tom izopačenom DPS univerzumu, poštovanje zaslužuju njihovi kriminalni puleni počev od Marovića i završivši do Nrkeća, a vrijedni prezira su oni koji tom izopačenom DPS shvatanju žele stati na kraj. No, uprkos najjeftinijog propagandi od strane DPS-a i njihovih plaćenih medijskih trovača koji traju posljednjih 30 godina, razum je i dalje nadmoćniji. Zna većinska crnogorska javnost ko je državu ojadio za baslosnovne pare i zna ko je utemeljivač crnogorskog kriminala i korupcije”, poručuju iz GP URA.

Nadaju da će, kako kažu u GP URA, DPS nastaviti svojim dosadašnjim tokom i da će na taj način postati ružna prošlost crnogorske istorije i države.

“Jer partija koja je pokrala državu, zarobila sve njene institucije i pravila građane prvog i drugog reda, podjelu “mi” i oni”, ne zaslužuje da postoji. Svakim danom takvu tezu sve više dokazuju”, zaključili su iz URE.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније