Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 01. 2021. 12:10 >> 12:12
3

RADULOVIĆ

"Cijenimo ulogu princa Nikole"

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović kazao je da cijeni ulogu princa Nikole Petrovića Njegoša i specifičan doprinos koji, u statusu predstavnika crnogorske dinastije, daje u komunikaciji sa kraljevskim porodicama širom svijeta, koja bi se u narednom periodu mogla dodatno afirmisati, saopšteno je iz Ministarstva.

On je zahvalio princu na čestitki povodom stupanja na dužnost šefa diplomatije Crne Gore.

“Želim da Vas uvjerim da dijelim potrebu za zalaganjem u pravcu daljeg demokratskog razvoja Crne Gore i ostvarivanja njene evropske perspektive. Vaša dosadašnja posvećenost i iskrena podrška afirmaciji crnogorske kulture, humanitarni rad i učešće u razvojnim aktivnostima, dragocjeni su, i radujem se zajedničkom radu na tom planu ”, navodi se u saopštenju.

Ministar Radulović kazao je da se nada da će uskoro imati zadovoljstvo i da se lično sastane sa princom.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније