Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 01. 2021. 21:36   >>  21:38 9

ČESTITKE BAJDENU

"U Vladi CG imaćete prijatelja i partnera"

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečićčestitali su novom predsjedniku i potpredsjednici SAD-a Džozefu Bajdenu i Kamala Haris stupanje na dužnost.

"U Vladi Crne Gore imaćete prijatelja i partnera u svim poslovima na dobrobit naših naroda i država", naveo je Krivokapić u čestitki.
"Predstavlja mi veliku čast i zadovoljstvo da čestitam Džou Bajdenu na inauguraciji za 46. predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i Kamali Haris kao potpredsjednice. Radujemo se nastavku čvrste veze između naših država i dodatnom jačanju našeg partnerstva", naveo je Bečić na Tviteru.

Abazović je naveo da se raduje budućoj saradnji.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније