Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 01. 2021. 13:49 >> 13:49
1

ABAZOVIĆ SA HOVAKIMIANOM

CG uvijek za mirno rješavanje sporova u svijetu

Crne Gora ima tradicionalno dobre odnose i sa Jermenijom i sa Azerbejdžanom, a Vlada Crne Gore će uvijek biti posvećena mirnom rješavanju sporova i ostvarivanju svakog vida napretka, kako u regiji Kavkaza, tako i u svim ostalim regionima svijeta, kazao je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

On je ugostio nerezidencijalnog ambasadora Jermenije u Crnoj Gori Ašota Hovakimiana.

“Potpredsjednik Abazović je na početku poželio dobrodošlicu ambasadoru Hovakimianu i kazao da Crna Gora želi svijet mira i tolerancije, kao i svijet u kojem će se sporovi rješavati na miran i demokratski način. Potpredsjednik Abazović je istakao da vođenje dijaloga o svim spornim pitanjima predstavlja osnov napretka društva na svim svjetskim meridijanima”, navodi se u saopštenju Vlade.

Ambasador Hovakimian je upoznao Abazovića sa trenutnom situacijom u Jermeniji nakon sukoba sa Azerbejdžanom oko teritorije Nagorno-Karabaha.

“Potpredsjednik Abazović je naglasio da Crne Gora ima tradicionalno dobre odnose i sa Jermenijom i sa Azerbejdžanom, te će Vlada Crne Gore uvijek biti posvećena mirnom rješavanju sporova i ostvarivanju svakog vida napretka, kako u regiji Kavkaza, tako i u svim ostalim regionima svijeta”, zaključeno je u saopštenju Vlade.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније