Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 01. 2021. 14:32 >> 14:33
1

SOCIJALDEMOKRATE

Tužno da premijer strahom kupuje autoritet

Socijaldemokrate su saopštile da je jučerašnjim javnim pokušajem prevaspitavanja 14.000 prosvjetnih radnika premijer Zdravko Krivokapić sebe učinio smiješnim, te da takvim ponašanjem nije uplašio nikoga,

Smatraju u SD-u tužnim pokušaj premijer da autoritet kupi utjerivanjem straha.

"No, čak i to je radio tako nevješto, udarajući potpuno sumanuto i nemoćno o govornicu, da je izgledao komično. Tačno vidimo da ga je neko naučio da 'mora da lupi šakom o sto'. Samo, premijeru, vjerovatno nijesu mislili baš bukvalno", poručuju iz SD-a.

Bilo je, navode, i mučno gledati ga kako "otvoreno, i bezobrazno nezakonito, ljudima prijeti otkazima, u nemogućnosti da nađe izlaz iz gorućeg problema: davanje naknade prosvjetarima za dodatni rad tokom pandemije".

"Ako treba neko da ga nauči kako da isplati to što su prosvjetari zaslužili, ima dosta stručnih ljudi i u Ministarstvu prosvjete i u Sindikatu prosvjete, koji u prethodne četiri godine nijesu imali takvih problema, već naprotiv: povećali su plate i sve isplaćivali redovno. A njemu se evo 'požari' oko plaćanja otvorili za svega mjesec dana. Pa bi valjalo da ipak uzme u obzir da je možda do njega i (ne)sposobnosti njega i tima mu da se nose sa obavezama", kazali su iz SD-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније