Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 01. 2021. 21:11 >> 21:11
11

VUKOVIĆ NAKON KONGRESA

"Sad na posao, da odbranimo Nikšić i vratimo CG na pravi kurs"

Gradonačelnik Podgorice i novoizabrani potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković poručio je da je današnji Kongres te partije bio za ponos. A sad na posao, da odbranimo Nikšić i vratimo Crnu Goru na pravi kurs, napisao je Vuković na Fejsbuku.

Na 16 lokacija, kako je naveo, koristeći moderne tehnologije, bez ijednog propusta, uprkos brojnim opstrukcijama kao što su hakerski napadi, demonstrirali su da je Demokratska partija socijalista još uvijek daleko ispred političke konkurencije.

“U prilog toj tezi govori i naš novi, savremeni program kojeg se ne bi postidjela nijedna evropska partija lijevog centra, i naš novi statut, koji donosi brojne demokratske novine, uključujući i neposredan izbor predsjednika i potpredsjednika DPS-a i predsjednika opštinskih odbora u narednih dvije godine”, napisao je Vuković na Facebook-u.

Kada je kadrovska politika u pitanju, nedvosmisleno je potvrđen politički autoritet predsjednika Mila Đukanovića, a svi delegati su glasali za njegov izbor.

“Imamo i četiri nova potpredsjednika, od kojih barem za troje mogu da tvrdim da predstavljaju sjajan izbor. U Glavnom odboru imaćemo ogroman broj novih ljudi i, ukupno gledano, preko 40 dsto žena. A sad na posao, da odbranimo Nikšić i vratimo Crnu Goru na pravi kurs”, napisao je Vuković na Fejsbuku nakon kongresa DPS-a.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније