Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 01. 2021. 13:35 >> 18:51
164

"DOČEK"

Cetinjani premijeru i ministrima: Ua izdajnici

Premijer Zdravko Krivokapić s ministrima prošetao je centrom Cetinja, gdje je danas održana sjednica Vlade Crne Gore, što nije naišlo na blagonaklon prijem građana Prijestonice.


Naime, dok su prolazili centrom grada grupa građana dobacivala je premijeru i ministrima, nazivajući ih "izdajnicima", iz povike "Ua".

Krivokapić je na trenutak zastao i razgovarao sa grupom građana, koji mu su poručili da Cetinje nije njegov grad, što se može čuti na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, na šta se on obratio riječima: "Hvala vam". 

Jedan od građana mu je kazao i da Crna Gora, da se Krivokapić pitao, danas ne bi postojala kao država.

Podsjećamo, na Cetinju je danas održana sjednica Vlade Crne Gore.

Premijer Krivokapić je, kako je objavljeno na Tviteru, najavio da će Vlada i ubuduće imati sjednice u različitim gradovima Crne Gore, a da je Cetinje kao naša prijestonica svakako najbolji izbor za otpočinjanje te prakse.

 

Пратите нас на

Коментари164

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније