Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 02. 2021. 11:38 >> 11:40
2

SNP NIKŠIĆ

''DPS pokušava da preokrene situaciju u Nikšiću''

I dok se nikšićki izbori bliže, DPS u svom maniru pokušava nemoguće, da preokrene situaciju u Nikšiću, saopštili su iz Socijalističke narodne partije Nikšić.

''Umjesto ispisivanja grafita na zgradama sa uvredama na nacionalnoj osnovi, sada izgleda mijenjaju taktiku. Svjedoci smo da se svakim danom javljaju mnogobrojni aktivisti i funkcioneri DPS i njenih satelita, tvrdeći da su verbalno napadnuti'', navode iz SNP-a.

Iz te partije su istakli da osuđuju svaki napad na bilo koga, zbog njegovog političkog ili bilo kog drugog uvjerenja.

''Ali za razliku od njih, koji sem povrijeđenog ponosa nemaju drugih posledica, naši ljudi su "snagu" bivše vlasti osjetili direktno na svojoj koži. Što od policijskog pendreka, čizme, gušenja suzavcem, pa kad im je i to bilo malo, nastupale bi njihove partijske sudije sa drakonskim kaznama, uzimajući nam i koru hleba sa mukom zarađenu'', poručuju u saopštenju.

Kako su naglasili, tada se nisu javljali ni poznati "čuvari" građanskih vrijednosti i zaštitnika ljudskih prava.

''I sve ovo što radite biće vam uzalud, jer narod ne boluje od Stokholmskog sindroma da ne bi znao da je svih ovih godina ugnjetavan pod bivšom vlašću, tako da vam ni ova prevara neće proći'', zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније