Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 02. 2021. 14:52 >> 14:52
4

MEDOJEVIĆ

"Vukšić naredio da se nastave mjere tajnog nadzora"

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević kazao je da ima informacije da je v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Vukšić izdao naređenje da se protiv njega nastave protivustavne i protivzakonite mjere tajnog nadzora, nakon objavljivanja jednog od mejlova anonimnog izvora iz ANB-a, kodnog naziva "Profesionalac" o dešavanjima u Agenciji.

Medojević je, kako je saopštio, uputio zahtjeva za bezbjednosnu procjenu i od Vukšića zatražio da ga zvanično obavijesti o rezultatima.

"Tražim od Vas informaciju, na osnovu kojeg člana Ustava i zakona ste naredili nastavak mjera tajnog nadzora prema meni. Koristim ovu priliku da Vas upozorim da je takav Vaš nalog teško kršenje Ustava i zakona i da se radi o teškim krivičnim djelima protiv Ustava i ljudskih prava i sloboda", naveo je Medojević u dopisu Vukšiću.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније