Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 02. 2021. 12:21 >> 12:25

NIKOLIĆ

Nikšiću potrebni predstavnici građanske CG

SDP kao izvorna državotvorna građanska partija će se zalagati za neophodne promjene u upravljanju gradom, za čisti građanski Nikšić, antifašistički i slobodarski grad Ljuba Čupića, za Nikšič kojim će se upravljati iz Nikšića i Crne Gore, kazao je nosilac liste "SDP – srcem za Nikšić" Željko Nikolić.

On ističe da su Nikšiću potrebne promjene i alternativa ali, kako je kazao, nikako alternativa ne smije biti ona koju čine eksponenti centara moći iz druge države.

Dodaje da su i Nikšiću i Crnoj Gori neophodni autentični predstavnici građanske Crne Gore.

"SDP je politički subjekat koji je autentični zastupnik državotvornog biračkog tijela koje želi građansku Crnu Goru, Crnu Goru koja je svoja na svome i koja želi poštenu vlast okrenutu svim građanima a ne privilegovanim pojedincima. Građani žele bolji život, izbore bez nepotrebnih tenzija i bez upliva bilo koga sa strane jer o Nikšiću treba da odlučuju Nikšićani odnosno građani ovog grada", kazao je Nikolić.

Dodaje da da iza SDP-a ne stoje nikakvi centri moći, ni državni, ni crkveni, ni medijski već, kako je kazao, jedino moć trajanja, istog programa i vizije pune 3 decenije koliko postoje.

Nikolić kaže da ta partija traži podršku nezavisnih građana Nikšića, slobodnih građana koji se ne mogu kupiti ni dolarima, ni dinarima, a ni eurima.

"Uvjereni smo u odličan izborni rezultat liste 'SDP – srcem za Nikšić' jer su na našoj listi ugledni ljekari, inženjeri, doktori, profesori, pravnici, ekonomisti, sportisti, koji svojom prošlošću i svojim radom u profesijama koje su obavljali zavrijeđuju pažnju da vode grad. Naša lista 'SDP – srcem za Nikšić' će biti garancija snažnog građanskog Nikšića koji će ponovo postati grad u koji se dolazi a ne grad iz kojeg se odlazi i odnosi", kazao je Nikolić.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније