Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 02. 2021. 08:47 >> 09:17
18

TRIBINA U KLIČEVU

Davidović planira dva spomenika Amfilohiju

Kada Narodni pokret dođe na vlast, radiće na tome da se postave dva spomenika Amfilohiju Radoviću, kazao je lider Narodnog pokreta Crne Gore i kandidat za gradonačelnika Nikšića Miodrag Daka Davidović.

Davidović je to kazao na tribini u Kličevu.

"Vidite da se ne osvrćemo na njihove komentare. Mogu da pričaju šta god žele, da smo izdajnici da smo ovakvi i onakvi. Svi su se okomili nas, jer mi govorimo o konkretnim stvarima, o ekonomiji i konstantno postavljamo prava pitanja: kako će i od čega živjeti građani Nikšića? Zbog toga su se okomili na nas i govore da smo izdajnici", istakao je Davidović na početku.

On je kazao da Narodni pokret ne planira da prevari ljude i narod, kako je oddao, dobro zna da ako mi oni nešto obećaju da će to tako i biti.

"Da li Jovan, Vesna, Stevo, Daka i najbolji domaćini mogu biti izdajnici? Mi koji smo napravili više crkava i manastira nego što su ih oni vidjeli! Mi, koji želimo da radimo, mi koji želimo da od svog rada živimo mi smo izdajnici", dodao je Davidović.

Davidović je poručio da će, kada Narodni pokret dođe na vlast, raditi na tome da se postave dva spomenika Amfilohiju Radoviću.

"I prvi predlog na novoformiranoj skupštini Opštine Nikšić biće da se gradski trg u Nikšiću nazove 'trg Sv. Vasilija Ostroškog'. Postavićemo veliki spomenik Sv. Vasiliju, da nas čuva i opominje', poručio je Davidović i dodao da će spomenik biti gotov do 12. maja, kada se obilježava dan sveca.

"Taj Daka, koji sve ovo planira da uradi, on i njegovi ljudi su izdajnici, a oni nisu, oni su navodno oslobodioci Nikšića. Zbog ovoga svega, mi moramo da pobijedimo, da možemo sami da upravljamo i uradimo prave stvari za grad Nikšić", zaključio je Davidović.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније