Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 02. 2021. 14:14 >> 14:13
1

ŠUĆUR

"Program zapošljavanja DPS-a za rubriku Vjerovali ili ne"

Malo ko može bez imalo stida izaći pred građane Crne Gore kao što mogu DPS funkcioneri a juče je to još jednom ilustrovala Sanja Damjanović, obećavši Nikšićanima da će DPS zaposliti 2.000 građana samo ako im se pokloni povjerenje na izborima i budu u prilici da u još jednom mandatu vrše vlast u Nikšiću, saopštio je danas Goran Šućur, kandidat za odbornika sa liste „Crno na bijelo“.

Damjanović je juče saopštila da će lokalna vlast koju će predvoditi koalicija Evropski tim za Nikšić, u naredne četiri godine zaposliti dvije hiljade građana, čime će stopa nezaposlenosti biti prepolovljena.

Šućur je kazao da svjedočimo jednoj "sumanutoj situaciji" u kojoj oni koji su pozatvarali gotova sva radna mjesta u gradu Nikšiću i porast nezaposlenosti doveli do maksimuma, sada izlaze pred građane i kažu da će otvoriti nova radna mjesta.

"Još sumanutije je kad Damjanović prije nekoliko dana kaže za ministarku zdravlja Borovinić-Bojović da ne zna kako može da pogleda građane u oči a juče pred te iste građane Damjanović izlazi ispred DPS-a i obećava otvaranje 2.000 novih radnih mjesta i procvat Nikšića. Događaj za rubriku 'Vjerovali ili ne'“, navodi Šućur.

On kaže da je DPS postavivši Damjanović u prvi plan kampanje u Nikšiću pokušao da zamaskira „stručnjake“ iz nikšićkog DPS-a poput Nebojše Radojičića, Sonje Nikčević, Veselina Grbovića, Radivoja Lale-Nikčevića i Milutina Simovića koji su uz amin šefa pokrali i pokopali Nikšić.

"o, uzalud im svaka predizborna aktivnost, jer u partiji koja je za trideset godina postala sabirni centar organizovanaog kriminala i korupcije svaka njihova kampanja je antkampanja njih samih i njihove politike. Građani Nikšića će im to jasno poručiti 14. marta", zaključuje Šućur.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније