Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 03. 2021. 15:15   >>  15:15

MUP SAOPŠTIO

U odnosu na avgust u Nikšiću 393 birača više

Broj birača u biračkom spisku, uoči lokalnih izbora u Nikšiću, na jučerašnji dan bio je 58.833, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore (MUP).

To je za 393 više u odnosu na broj birača u gradu pod Trebjesom na parlamentarnim izborima 30. avgusta prošle godine.

"Broj birača u biračkom spisku u opštini Nikšić, po kome su održani prethodni izbori 30. avgusta je 58.440. Broj birača u biračkom spisku za lokalne izbore u opštini Nikšić na dan 3. mart je 58.833", saopštio je MUP.

Uvid u birački spisak, kako su pojasnili. birač može ostvariti lično, na šalterima Područne jedinice za upravne poslove, državljanstvo i strance Nikšić, svakim radnim danom od osam do 14 sati, uz važeću ličnu kartu ili putnu ispravu.

"Birač može izvršiti uvid u birački spisak direktno i preko internet portala biraci.me. Na tom portalu, građanin unosom broja lične karte ili putne isprave može provjeriti da li je u biračkom spisku i na kojem biračkom mjestu glasa", navode iz MUP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније