Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 03. 2021. 11:11 >> 11:12
1

PREDSJEDNIŠTVO BS

"Ostajemo dosljedni politici koju je trasirao Husović"

Bošnjačka stranka, kao istinski i autentični zastupnik svog naroda, lojalna državi Crnoj Gori, ostaje dosljedna svojoj politici koju je, zajedno sa svojim saradnicima, trasirao Rafet Husović, saopšteno je iz te partije.

Predsjedništvo Bošnjačke stranke, u ime Glavnog Odbora, Opštinskih odbora, članstva i simpatizera Bošnjačke stranke iskazalo je zahvalnost dosadašnjem predsjedniku Rafetu Husoviću, na velikom doprinosu stranci u prethodnih 15 godina.

“Trajanje Bošnjačke stranke na političkoj sceni Crne Gore i pozicioniranje na strani evropskih i građanskih vrijednosti, prihvaćeni su kod bošnjačkog naroda kao jedino ispravno političko djelovanje”, navodi se u saopštenju.

BS je danas,kako su naveli, partija čiju okosnicu čine mladi, obrazovani, stručni i kompetentni ljudi, što je ogroman zalog za budućnost.

“U tom smislu, uloga Rafeta Husovića u svim ovim procesima je nemjerljiva i pokazuje viziju trajanja partije”, kazali su iz partije.

Ispravnost svih naših strateških odluka potvrdilo je vrijeme, od 2006. pa sve do danas.

“Vizija i liderstvo predsjednika Bošnjačke stranke Rafeta Husovića u kreiranju nacionalne politike Bošnjačke stranke, kao i strategijsko djelovanje sa pozicije državnika, učinile su da je BS danas prepoznata kao partija koja se istinski bori za prava svog naroda, u nezavisnoj, evropskoj, multietničkoj i građanskoj Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju.

Bošnjačka stranka nastavlja ispravnim putem u cilju prosperiteta svih građana Crne Gore.

“Našem dosadašnjem predsjedniku želimo ozdravljenje i brz oporavak”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније