Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 03. 2021. 09:17 >> 09:18
2

PSD "JAVORAK"

"Jeftine političke podvale"

Članstvo Planinarsko smučarskog društva "Javorak" iz Nikšića, saopštilo je da je to društvo osnovano 1950. godine i funkcioniše kao sportska organizacija, koja, kako poručuju, nikada nije podlijegala bilo kakvom političkom uticaju.

Oni su demantovali navode koalicije “Mir je naša nacija - ne damo Nikšić”, koji su objavili da će PSD Javorak biti dio turističke ponude.

“Od našeg osnivanja okupljamo veliki broj planinara, skijaša i drugih ljubitelja sporta i prirode, a finansiramo se isključivo od članarina i projektnih donacija. Napominjemo da do sada, a tako će i ostati, naše društvo nije i neće biti politički profilisano, niti ćemo dozvoliti bilo kakve manipulacije političkih aktera”, poručuje članstvo PSD "Javorak".

Kažu da je poduhvat od strane koalicije "Mir je naša nacija" napravljen bez njihovog znanja ili konsultacija sa bilo kim iz kluba.

“To predstavlja svojevrstan politički pritisak prema našem klubu i članstvu. Članovi kluba će o ovome informisati i nadležne institucije kako bi ispitale da li u ovoj jeftinoj političkoj podvali ima elemenata krivičnog djela”, stoji u reagovanju PSD "Javorak".

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније