Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 03. 2021. 18:53 >> 18:54
3

RADOVANIĆ

"SDP se uživio u ulogu opozicionara"

Raduje nas što je kolega Bojan Zeković izabrao baš URU da vježba prvo i osnovno političko pravilo, ali je, nažalost, za njegovo podučavanje kasno, kazao je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić. Istakao je da je pohvalno što se SDP uživio u ulogu opozicionara, ali da je promašio metu.

Radovanić je odgovorio na današnje reagovanje funkcionera SDP-a Bojana Zekovića.

,,S obzirom na to da je od 30. avgusta postao strastveni pratilac URE, koji na dnevnom nivou ištancuje po nekoliko saopštenja u slabašnom pokušaju da je diskredituje, nije nam jasno kako su kolegi Zekoviću promakli naši odgovori na pitanja u vezi sa Stevanom Simijanovićem", kazao je Radovanić.

On je podsjetio da su potpuno otvoreni da nadležni preispitaju sve nedosljednosti u vezi sa slučajem Simijanović.

,,Zeković izgleda nije obaviješten ni ko je prisustvovao sastancima sa Simijanovićem, iako je i to objelodanjeno. To me, kao nekog koga je pokušao da targetira, iznenađuje, jer je Zeković prepoznat kao član Glavnog odbora šta radi URA", navodi u saopštenju.

Radovanić je još poručio Zekoviću da mora sa još više pažnje da prati njihove aktivnosti, jer će, kako kaže, na kraju, i sam imati od toga koristi.

,,To mu savjetujemo kako za njega ne bi bilo, kako je ranije i sam priznao, "previše neodgovorenih pitanja i preglasnog ćutanja". Doduše, možda i mi mnogo očekujemo od kolega iz SDP-a, koje, sjetimo se, godinama nisu smogle hrabrosti da postave pitanja od javnog značaja svojim političkim idolima iz DPS-a, dok su se njihovi funkcioneri okorišćavali na uštrb građana, uništavanjem državnih preduzeća kojima su rukovodili. Sve to je za posljedicu imalo javni dug koji je skoro upetostručen dok su SDP i kolege Zekovica vršili vlast", navodi Radovanić.

On je još istakao da je pohvalno što se SDP uživio u ulogu opozicionara, ali da je promašio metu.

,,Raduje nas što je kolega Bojan Zeković izabrao baš URU da vježba prvo i osnovno političko pravilo, ali je, nažalost, za njegovo podučavanje kasno. SDP je kao pokvareni gramofon, iz kog bubnje desničarenje i poltronstvo, koji neko hitno treba da isključi iz struje", zaključio je Radovanić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније