Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 02. 2013. 08:36 >> 08:33
1

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Vukčević očekuje neutralnost SDP-a

Poslanik Demokratske partije socijalista Zoran Vukčević očekuje da će Socijaldemokratska partija, koja politički ne podržava predsjedničku kandidaturu Filipa Vujanovića, biti neutralna tokom izborne kampanje.

Očekujem da naš koalicioni partner, Socijaldemokratska partija, ne učestvuje u predsjedničkoj kampanji s obzirom na to da nema svog kandidata za predsjednika, kazao je Vukčević za „Pobjedu“. Vukčević je ubijeđen da članovi i simpatizeri SDP-a neće podržati kandidata Demokratskog fronta Miodraga Lekića.

 

Kad već nema svog kandidata, siguran sam da članovi i simpatizeri SDP-a neće dati podršku kandidatu četničkog vojvode, koji se predstavlja kao nezavisan kandidat. To je prosto nezamislivo. Kandidat DPS-a Filip Vujanović je čovjek koji uliva veliko poštovanje građana, koji je mnogo uradio na afirmaciji Crne Gore u međunarodnoj zajednici, koji je privržen rješavanju problema svih, bez obzira kojoj vjeri, naciji ili partiji pripadaju, koji se posvetio rješavanju i najvažnijeg problema građana, nezaposlenosti, kazao je Vukćević.

Funkcioner DPS-a je odbacio optužbe opozicije da objavljivanje transkripata sjednica DPS-a pokazuje nezakonito zapošljavanje u partijske svrhe. Vukčević tvrdi da stoji iza svake riječi koju je izgovorio na sjednicama DPS-a.

Za sve što sam rekao stojim svim svojim bićem. Kazao sam da u susret izborima moramo vratiti optimizam građanima. Svako u sistemu mora da radi svoj posao , a da DPS na najbolji način, političkim vrednovanjem tih rezultata treba da bude nagrađen na predstojećim izborima, kazao je Vukčević.

On je, komentarišući najavljenu mogućnost da opozicija bojkotuje izbore, rekao da opozicija želi da dezavuiše sve, pa i odluke Vrhovnog državnog tužilaštva.

“To govori o njihovoj nesposobnosti. Oni jedino mogu uraditi nešto negativno”, smatra Vukčević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније