Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ (B92) ]

10. 03. 2021. 23:30 >> 23:53
12

VUČIĆ ODGOVORIO

"Davidović mora da pomogne Đukanoviću"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da su izbori u Nikšiću unutrašnja stvar Crne Gore.

On je komentarisao i izjavu biznismena Dake Davidovića koji ga je optužio da je jedan od nalogodavaca atentata na njega i episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija dok su boravili u Beogradu.

"Nervoza je velika zato što on mora da pomogne gospodinu Đukanoviću, ali to je prikriveno. Hvala Vladiki Joanikiju što je pomogao i reagovao. Ja ne znam šta bih na to rekao, to je toliko glupo", odgovorio je Vučić na pitanje o izborima u Nikšiću i izjavama Davidovića.

"Od kada je ubijen Oliver Ivanović, svakoga dana sam bio lično optuživan da stojim iza njegovog ubistva", dodao je on.

"Govorio sam, kada se bude ispostavilo da je to laž, biće to je to idemo dalje na sljedeću laž", poručio je Vučić.

I administrator Mitropolije crnogorsko primorske i episkop budimljansko nikšićki Joanikije negirao je tvrdnje Davidovića.

"Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje ime pošto mu takvo ovlašćenje nikad nijesam dao, iako je ktitor crkve. Što se tiče pokušaja atentata na nas dvojicu u Beogradu decembra 2019. uvjeren sam da predsjednik Srbije sa tim nema nikakve veze. Ja razmišljam potpuno suprotno: da su tadašnje vlasti Crne Gore naručile pomenuti atentat. Mislim da će moju pretpostavku istraga kad-tad potvrditi", rekao je Joanikije za Novosti.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније