Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 03. 2021. 08:37 >> 08:38
1

OBEĆAO NA SKUPU

Davidović će pomoći mještanima Banjana

Lider i osnivač Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović na skupu organizovanom u Crkvicama, u Banjanima kazao je da niko više neće iznevjeriti mještane I obećao da će im pomoći ukoliko pobijedi na izborima.

Kako je saopšteno iz Narodnog pokreta, mještani koji su bili i domaćini skupa osvrnuli su se na probleme sa kojima se susreće njihov kraj već decenijama i umorni su, kako se navodi, od predizbornih obećanja.

“Ovuda kod nas su dolazili razni pune ruke, ali stisnute. To se vidi po našem putu. Ovaj narod je nedavno na izborima iskazao volju da želi Ovo je bitka za goli život ovoga naroda. Ovaj je narod toliko napaćen, pokraden, prevaren i ponižen da mu je već dosta svega”’, kazali su mještani Davidoviću.

Davidović je najavio i čvrsto obećao pomoć kada Narodni pokret pobijedi.

“Ona je neophodna ovim  ljudima sa kojima je već ranije sarađivao kao preduzetnik i koji o njemu imaju samo lijepe riječi rekavši da je jedini koji ih nikada nije iznevjerio i dolazio sa praznim riječima”, zaključili su iz narodnog pokreta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније