Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 03. 2021. 19:33 >> 19:34
2

DAMJANOVIĆ

"Nećemo dati da ruše našu kuću"

"Evropski tim za Nikšić" spreman je da na već odlično postavljenim temeljima sarađuje sa svima onima koji se istinski zalažu i promovišu otvoreno građansko i društvo jednakih šansi za sve, saopštila je danas na konferenciji za medije nositeljka liste Sanja Damjanović.

"Hajde da radimo zajedno jer nigdje nema ljepšeg života nego u svojoj kući. Našu kuću treba da popravljamo, znamo to, dobili smo lekciju. Ali, našu kuću ne treba da rušimo i nećemo dati da se ona ruši i naš put je evropski put. Vjerujem u pobjedu 14. marta i želim da poručim svima koji to ugrožavaju da prestanu to da rade, jer nama ne trebaju tenzije. Otvoreni smo za saradnju sa svima koji promovišu otvoreno građansko društvo. Društvo jednakih šansi za sve. To je naš pečat", kazala je Damjanović.

Prema njenim riječima, Evropski tim za Nikšić je tokom kampanje promovisao nešto najljepše, a to je budućnost. Damjanović je podsjetila da DPS ima preko 60.00 članova i da je u toj partiji najveći intelektualni potencijal.

"Pogledajmo rezultate koje je postigla Crna Gora i to naši građani vide. Nakon raspada bivše Jugoslavije, Crna Gora je bila zadnja ekonomija, a neposredno prije kovid situacije Crna Gora je bila prva ekonomija u regionu. Bili smo zemlja koja je dostizala najbrži ekonomski rast, lider u evropskim integracijama, stabilna i sigurna destinacija za investitore. Crna Gora izgleda kao biser na Balkanu i to nije bez razloga. Postali smo članica NATO, a ko je te rezultate gradio - DPS je bio na čelu Crne Gore 30 godina, pa da vidimo ko za ove rezultate može da kaže da je to nešto negativno", rekla je Damjanović.

Ona je pozvala sve one koji kritikuju da se pridruže, ali da se ne „ruši temelj“ odnosno sve ovo što je DPS mukotrpno i dugoročno gradio znojem.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније