Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 03. 2021. 20:06 >> 21:33
3

OO DPS NIKŠIĆ

"U aferu SMS umiješana firma Rada Miloševića"

Obavještavamo građane Nikšića da su navodni rezultati istraživanja uoči lokalnih izbora koje su večeras dobili putem SMS poruka lažni i da se ne obaziru na ovakav vid opstrukcija, saopštio je Opštinski odbor DPS Nikšić.

"Određena lica koja su, nažalost, zahvaljujući ranijem radnom angažmanu imala pristup bazi kontakt telefona građana Nikšića zloupotrijebili su ovu činjenicu da bi u samom finišu predizborne kampanje stvorili konfuziju kod naših glasača", navode u saopštenju.

Tvrde da se radi o privatnoj firmi "Advertisment Mind", na čijem je čelu je, kako navode, ne tako davno bio aktuelni sekretar Ministarstva unitrašnjih poslova.

"Zahtijevamo od nadležnih državnih organa da ispitaju moguću umiješanost visokog državnog zvaničnika u ometanje izbornog procesa, prevaru građana i povezanost sa privatnim firmama", ističu u saopštenju i dodaju:

"'Evropski tim za Nikšić' je na korak do još jedne ubjedljive pobjede, a pribjegavanje ovakvim metodama dokaz je da u suprotnom taboru vlada panika koju nijesu u stanju da obuzdaju."

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније