Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina biznis ]

14. 03. 2021. 11:26 >> 11:27
1

RAD VLADE

SD: 100 dana politikanstva i revanšizma

Prvih 100 dana rada Vlade i parlamentarne većine obilježilo je politikanstvo, revanšizam i besmisao u postupanju, ocijenili su iz Socijaldemokrata (SD).


“Nova, ekspertska Vlada, ali i raznorodna skupštinska većina, pokazali su za neočekivano kratko vrijeme ogromnu nesposobnost i malicioznost u vođenju države. Broj oboljelih i preminulih od koronavirusa je rekordan, ugašen je Montenegro Airlines, najavljuju se dalja gašenja kompanija, planiraju gašenje Fakulteta za crnogorski jezik i književnost”, naveli su iz SD-a.

Kako su rekli, na čelo Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) postavili su partijsku ličnost, a osnivača IN4S na čelo Univerziteta Crne Gore.

“Postavili su gotovo bez izuzetka partijske ličnosti na čelo domova zdravlja, partijske ili kadrove Srpske pravoslavne crkve (SPC) po upravnim odborima, zadužili su se tajno 750 miliona EUR i od toga finansiraju neproduktivnu potrošnju, pokušali da izmijene tužilačke zakone kako bi povećali politički uticaj u tužilaštvu, pa napravili skandal u odnosima sa Evropskom unijom”, istakli su iz SD-a.

Iz te partije su poručili da je novu vlast nedostatak kredibiliteta doveo do toga da ih građani konstantno hvataju u neistinama.

“Nedostatak elementarnih znanja o komunikaciji ih je doveo do toga da se sa medijima ponašaju potpuno neznaveno, organizuju presove nepripremljeni, a kapitalne informacije objavljuju po Tviteru”, ocijenili su iz SD-a.

To je, kako u naveli, samo mali, ali važan dio 100 dana rada Vlade i skupštinske većine.

“A vjerujemo da bi malo ko, koliko god se trudio, mogao naći kakav ozbiljan iskorak. Ova Vlada govorila je najviše sama o sebi, pa će vjerujemo, nažalost, tako biti i narednih 100 dana, ukoliko uopšte opstane toliko”, zaključili su iz SD-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније