Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 03. 2021. 20:05   >>  20:33 1

SLALI LAŽNE PROMOTIVNE PAKETE

Davidović: Sraman pokušaj zloupotrebe mog imena

Osuđujem sraman potez neidentifikovanih lica koja su htjela da prenesu pogrešnu poruku i zloupotrijebe ime Dake Davidovića i Narodnog pokreta, zaista sramno i nisko i ko god bio u pitanju, neka mu služi na čast, poručio je lider te partije Miodrag Daka Davidović.

Davidović je poručio da u ime Narodnog pokreta želi da se ogradi od svake odgovornosti za ,,promotivne’’ pakete stranke koje su pojedinci dobili poštom na kućnu adresu uoči i nakon izbora.

Naime, izvjesan broj građana, privrednika i političkih subjekata dobio je putem pošte promotivne pakete koje je navodno poslao Narodni pokret.

 

"Paketi se su se sastojali od: flajera tj. brošura Narodnog pokreta (prve verzije koja je kratko bila u opticaju na samomo početku kampanje za lokalne izbore i zamijenjani su) olovaka i upaljača koji su takođe dio preliminarnog promotivnog materijala, očigledno skupljenog od naših promotera sa štandova, dio plagiranog materijala u vidu naljepnica Narodnog fronta na koverti koji im nije bilo teško da naprave, autorsku knjigu Dobrila Dedeića pod imenom ‘’Kako je crnogorska ANB likvidirala Srpsku narodnu stranku’’ sa čijim sadržajem i autorom Narodni pokret nije imao nikakve veze u ovoj kampanji", naveo je Davidović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније