Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 03. 2021. 13:44 >> 13:45
4

KONATAR

"Spustimo tenzije, vrijeme je da radimo svi zajedno"

Poslanik Građanskog pokreta URA šef poslaničkog kluba Crno na bijelo Miloš Konatar, pozivao je sve političke lidere da doprinesu spuštanju tenzija i normalizaciji odnosa među građanima.

Provokacije sa bilo koje strane, kako je istakao, zasigurno neće donijeti boljitak - ni građanima, a ni državi.

Konatar je kazao da predstoji velika zajednička borba svakog građanina Crne Gore.

"To je borba da svi budemo zdravi, siti i srećni, da ekonomski napredujemo, da izgradimo evropsko društvo. Zato su napadi na naše sugrađane nedopustivi. Nije vrijeme za međusobne podjele. Vrijeme je za prosperitet, za izgradnju, za napredak. Ohladimo glave. Ako ovako nastavimo, gubimo svi", istakao je Konatar u saopštenju.

Kako je još napomenuo, za Crnu Goru u Evropi, potreban je zajednički rad, bez obzira na sve teške riječi ili međusobne razlike.

"Možda smo politički, vjerski ili nacionalno različiti, ali smo svi građani naše zajedničke države Crne Gore", zaključio je Konatar.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније