Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 03. 2021. 18:37 >> 18:45
5

NOVE PRIJETEĆE PORUKE

Demokrate: Oboren bilbord sa likom Moma Koprivice

Prijetnje nosiocu liste "Mir je naša nacija - Ne damo Nikšić" koje su počele u kampanji za lokalne izbore u tom gradu, nastavljene su i u postizbornom periodu, saopštila je Demokratska Crna Gora.

"Na putu ka Velimlju oboren je bilbord sa likom Moma Koprivice i ispisan natpis: "Gotov si", što predstavlja poruku iz repertoara onih kakve su već viđane u Nikšiću", navodi se u saopštenju Demokrata.

Ovim se, kako su ocijenili, samo potvrđuje da je potpredsjednik Demokrata ugrožena ličnost.

"Očito je da Koprivici ne mogu da oproste što im je nanio politički udarac od kog se dugo neće oporaviti i poslao ih u opoziciju. Politički patosirane kriminalne strukture koje su isuviše naglo prešle sa jednopartijskog sistema gdje su oni bili jedina vlast u demokratiju i opoziciju, nastavljaju sa prijetnjama, to je jedino što im je preostalo", smatraju Demokrate.

Poručuju da ih ne mogu ni uplašiti, ni zaustaviti. 

"Na svakom koraku imamo priliku da se uvjerimo da mir pobjeđuje i fantomke i vandale i batinaše. A ovo su posljednji trzaji njihovih ostataka. Stoga pozivamo nadležne da odmah otkriju počinioce i da na taj način omoguće da nasilje iz Nikšića ode zajedno s kriminalnim strukturama koje su ga uspostavile kao metod borbe protiv neistomišljenika", navode Demokrate.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније