Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 03. 2021. 14:11   >>  14:12 3

DPS KRIVOKAPIĆU

"Cetinje je vazda bilo časno uporište CG"

Politička kultura i državnička odgovornost, podrazumijevala bi i poštovanje i dostojan odnos prema Cetinju i Cetinjanima, ma gdje da se nalazili, a ne da ih ispod svakog nivoa, prebrojavate i dijelite, saopštili su iz cetinjskog odbora DPS-a premijeru Zdravku Krivokapiću. 

"Građani Cetinja, predsjedniče Vlade, istinski su baštinici i čuvari istorijskog, kulturnog i nacionalnog bića države Crne Gore. Zato, nazivajući nečasnim Cetinjane, koji su došli da sa razlogom, izraze protest, Vi najviše govorite o sebi. Svojim djelovanjem za kratko vrijeme, dobro ste se potrudili da naružite pojam i veličinu časti. Šta reći za premijera, koji na istom tom Cetinju prizna da se on pitao, Crne Gore ne bi ni bilo", navodi se u saopštenju.

Uputili su i njegošev citat "Svak je rođen da po jednom umre čast i bruka žive dovijeka".

"A, Cetinjani vam poručuju: Ne dijelite nas, Zdravko, to vam neće proći! Cetinje i Cetinjani nijesu bili i neće nikada biti Vaše političko uporište, ma koliko se jeftinim populizmom trudili da dijelite etičke tirade o časnim i nečasnim. Cetinje je vazda bilo časno uporište Crne Gore", zaključuju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније