Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Autor: RTCG Portal ]

30. 03. 2021. 10:29 >> 10:30
11

BEČIĆ U PARLAMENTU

Izvinjenje Vuksanović-Stanković ako je imala nelagodu

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uputio je izvinjenje poslanici SDP-a Draginji Vuksanović Stanković ukoliko je, kako je rekao, imala nelagodu zbog "zlonamjernih tumačenja" njegove jučerašnje konverzacije sa njom.


Podsjećamo, tokom poslaničkih pitanja ministrima, Bečić je juče u jednom trenutku, obraćajući se Vuksanović-Stanković, kazao "ponedjeljak je, počinje radna nedjelja, ne stoji vam kad ste nervozni".

"Nijesam mogao da vjerujem do kojih granica može da ide nedobronamjernost i zlonamjernost u tumačenju konverzacije između mene i koleginice Vuksanović-Stanković. Sugestija je bla dobronamjerna, u cilju spuštanja tenzija, i unošenja pozitivnog duha. Ako je koleginica drugačije razumjela ili imala nelagodu zbog zlonamjernih tumačenja, upućujem riječi izvinjenja", rekao je Bečić.

U ime ženskog kluba potpredsjednica parlamenta Branka Bošnjak pozvala je poslanike i poslanice da se jedni drugima obraćaju sa više senzibiliteta, te da polemišu sa stavovima, izbjegavajući lične konotacije.

"Predsjednik je pokazao demokratski kapacitet, i na Tviteru se izvinio poslanici Draginji Vuksanović-Stanković", rekla je Bošnjak.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније