Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 04. 2021. 21:39 >> 21:40
5

GLASANJE U JAVLJANU

DPS: Evropski tim za Nikšić zadržao 18 mandata

Uprkos neviđenoj političkoj korupciji, Evropski tim za Nikšić zadržao 18 mandata, saopšteno je večeras iz nikšićkog DPS-a. Navode da ukupni rezultat na lokalnim izborima u Nikšiću nije promijenjen ponovnim glasanjem u selu Javljen, odnosno da URA nije uspjela da osvoji mandat.

"Činjenica da je URA osvojila 28 glasova na mjestu na kojem prije tri nedjelje nije imala ni jedan glas, jasno svjedoči kakvim se sve nedozvoljenim i protivzakonitim metodama služila ova partija. Simpatizeri DPS su bili predmet stravičnih pritisaka i ucjena, a prijetilo im se i gubitkom radnog mjesta ukoliko ne glasaju onako kako odgovara URA", piše u saopštenju.

Iz DPS-a Nikšić ističu da je ovo "samo još jedan primjer beskrupuloznih metoda kojima se služe partije koje čine vlast na državnom nivou, kao i potvrda da je URA sve samo ne proevropska stranka, imajući u vidu njihovo ukupno političko djelovanje, zaključno sa ovim danas skandalom".

Ocjenjuju da partije koje čine vlast na državnom nivou nemaju nijedan zajednički imenitelj izuzev, kako navode, mržnje prema Demokratskoj partiji socijalista i evropskom putu Crne Gore.

"Ipak, i današnja, nova pobjeda Evropskog tima, kada smo uspjeli da obranimo mandat od zajedničkog destruktivnog djelovanja naše konkurencije pokazatelj je da podrška našoj partiji jača iz dana u dan te da ćemo veoma brzo se vratiti u poziciju predvođenja daljeg evropskog puta naše države. Zahvaljujemo našim vjernim simpatizerima i glasačima, koji su pokazali da se ne daju zastrašiti i da njihovi principi i politička uvjerenja nijesu i nikad neće biti predmet prodaje", zaključuje se. 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније