Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 04. 2021. 14:11 >> 14:11
5

NIKOLIĆ

"Narod na ulice izveo Krivokapić i njegovi ministri"

Pokušaj Zdravka Krivokapića da po svaku cijenu zadrži poziciju premijera, tako što će neustavnim zakonskim rješenjima kojima se destabilizuje država i izazivaju podjele u društvu, podilaziti Demokratskom frontu, koji ga javno ponižava i prijeti njegovom smjenom, je za svako žaljenje, ocijenio je portparol i polanik DPS-a Miloš Nikolić.

Kako je naveo u saopštenju, tako tumače i današnje optužbe koje je Krivokapić uputio na račun DPS-a i njenog predsjednika, jer nije narod na ulice izveo predsjednik Đukanović - već upravo premijer i njegovi ministri, svojim skandaloznim i netransparentnim radom i odlukama.

"Ovu Krivokapićevu optužbu, shvatamo i kao dio svojevrsne samoprojekcije, jer upravo je on postao premijer na talasima organizovanih protesta, kojima su se rušile legitimne institucije, pod izgovorom promjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti. Uostalom, Krivokapiću bi bolje bilo da se ne bavi zamjenom teza, i pokušajem skidanja odgovornosti, već da se što prije utvrdi ko su njegovi službenici koji danas po ulicama automobilima gaze građane i objasni se javnosti da li je to metoda kojim će se ubuduće Vlada Crne Gore obračunavati sa neistomišljenicima", navodi se u saopštenju.

Podsjećaju premijera, da u skladu sa demokratskim načelima, svaki građanin ima pravo da mirno i uz poštovanje epidemioloških mjera, izrazi nezadovoljstvo i neslaganje sa odlukama Vlade Crne Gore kojima se želi destabilizovati država i urušiti temeljne vrijednosti ovog društva.

Njegova prijetnja, naglašava Nikolić, samo pokazuje odsustvo njegove kontrole nad procesima kojima bi trebalo kao predsjednik Vlade da upravlja, ali i potpuni gubitak samokontrole.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније