Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 04. 2021. 22:08   >>  22:06 7

DPS KRIVOKAPIĆU

"Obustavite skupove kleronacionalista u Nikšiću"

Demokratska partija socijalista pozvala je premijera Zdravka Krivokapića i vladajuće strukture da u što kraćem roku obustave organizaciju okupljanja kleronacionalista u Nikšiću, sa kojih su upućene prijetnje i uvrede dijelu stanovnika tog grada, saopštili su večeras iz nikšićkog odbora te stranke.

"Pozivamo ga i da prestane da istrajava u slanju slike o nejednakosti građana. Jer, dok na jednoj strani demonstrante dočekuju marice i policijske barikade, na drugoj gotovo da nema ni policajaca zaduženih za održavanje reda i mira. A sve, naravno, po receptu zovite mi Sergeja", navode u nikšićkom DPS-u.

Oni podsjećaju Krivokapića i aktuelnu vlast da im međunarodni partneri Crne Gore gotovo na dnevnoj osnovi poručuju da ih pomno posmatraju – zbog čega ih, kako navode, zarad daljeg napretka Crne Gore na evropskom putu upozoravaju da odustanu od dalje destabilizacije društva.

"Njihovi kleronacionalistički saborci nas ne zanimaju. Ali njihove poruke, koje dolaze nakon otvorenih prijetnji Krivokapića građanima Crne Gore, ne samo da nas zabrinjavaju, već i jasno govore na šta je sve spremna aktuelna vlast. Umjesto huškanja kleronacionalista, pozivamo Krivokapića da se hitno okrene onome što mu je međunarodna zajednica otvoreno poručila i da prestane da svakim svojim potezom izaziva nove tenzije u društvu", poručili su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније