Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 02. 2013. 12:46   >>  12:43 2

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Bojović: Ako odustane Lekić i ja ću

Predsjednički kandidat Rade Bojović saopštio je da će odustati od predsjedničke trke, ukoliko to uradi Miodrag Lekić.

"Ne bih pristao da učestvujem na izborima gdje ne učestvuje Lekić, jer on predstavlja značajan dio građana Crne Gore i gledano sa stanovništva demokratskih principa ti izbori bi bili kompromitacija za Crnu Goru i bili bi potpuno neprihvatljivi. Ipak mislim da bojkotom izbora nije moguće ništa promijeniti u Crnoj Gori, rekao je Bojović na konferenciji za medije. 

Komentarišući aferu "Snimak,“ Bojović je kazao da je time ugrožen integritet izbornog procesa u Crnoj Gori.

"Afera Snimak pokazuje koliko je teško biti protivkandidat ovoj vlasti. Već sam pominjao da bi izbori u Crnoj Gori bi se teško mogli nazvati fer i demokratski, pa neće ni ovi koji dolaze biti takvi. Sa Demokratskom partijom socijalista DPS i njegovom bahatom monopolskom i diskriminatorskom politikom Crna Gora ne može ići naprijed, niti reformske promjene ne može simbolizovati Filip Vujanović koji najviše uživa u politici koja tapka u mjestu“, rekao je Bojović. 

Bojović je, do juče sakupio 1.151 potpis podrške.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније