Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 04. 2021. 11:50 >> 11:50
8

DANILOVIĆ UPOZORIO

Posljednji je trenutak da se saberemo

Posljednji je trenutak da se saberemo i otkočimo procese, ocijenio je funkcioner Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović. On je pozvao Vladu i premijera da uvaže parlamentarnu većinu, kako bi se dogovorili i vodili zemlju bolje.


Bilo bi, kaže Danilović, lijepo da može da se počne iznova, "da se probudimo i shvatimo da je sve ovo ružan san i da je danas tek 31. avgust".

"Ipak, ništa od toga. Realnost je da smo se posvađali tokom formiranja vlasti i da do danas ide teško. Ozbiljni političari ne gube vrijeme žaleći za propuštenim šansama, ne zlopamte, ne spremaju zasjede iz osvete. Nažalost, mi sve to činimo", rekao je Danilović.

Jalovo i bezidejno "zezanje" sa sobom i drugima, smatra Danilović, platiće narod koji je jedva prodisao.

"A, kada građani shvate da ispaštaju ovo lakrdijanje nekima će nam biti tijesno u Crnoj Gori. Pozivam javno da se manemo ružnog političkog folklora, nadgornjavanja, sudaranja na brvnu, vickaste politike i potcjenjivanja zdrave pameti", rekao je Danilović.

Pozvao je kolege iz većine "da se međusobno ne istrebljujemo, da ne ratujemo sa svojim i cijelim svijetom, da dodamo Vladi snagu koja joj nedostaje, da shvatimo da su ovakve prilike rijetke, da se ništa od prije ne broji i da će se tek sada vidjeti ko smo i koliko vrijedimo".

"Nikada se neće desiti, pa da izlazimo na izbore pet puta godišnje, da pobijedi samo naša politika i naš svijet - uvijek ćemo morati da se dogovaramo sa onima koji su različiti od nas. Prestanimo sa lakrdijanjem i predstavama za medije. Ovo nije partija karata nego goli život. Ako ne umijemo da se dogovorimo kao pobjednici pomiriće nas strašan poraz a onda će biti kasno za 'ko je kriv'", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније