Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 11. 2013. 18:31   >>  21:55 3

REAGOVANJE

DF: Đukanović strahuje od poraza

Vrijeme demokratskih promjena dolazi, strah premijera Mila Đukanovića je vidljivo sve veći, a javnost će izdržati i ovu poslednju fazu sedmostrukog premijera, navodi se u reagovanju Demokratskog fronta.

 

Đukanović je na promotivnom skupu pitao Mojkovčane mogu li vjerovati onome ko je 2006. klečao na koljenima u Vašingtonu da se Crnoj Gori ne da pravo na referendum.

U DF-u kažu da Đukanović "bestidne laži ponavlja baš sada, tokom kampanje za lokalne izbore, jer je očigledno u strahu od poraza".

"Iako više puta javno i dokumnetovano demantovan od strane predsjednika Demokratskog fronta, Đukanović nastavlja sa bezočnim i providnim lažima, ne bi li uvukao svakog oponenta kriminalizovane države  u blato njegovog poimanja politike kao nemoralne dijelatnosti kojom se ostvaraju lična i porodična bogaćenja", poručuju iz DF-a.

Navode da Đukanović pokušava da potcijeni crnogorsku javnost.

"Đukanović se ne libi  da pominje svog političkog oca iz Beograda koji ga je instalirao u crnogorsku  vlast da bi zajedno otpočeli ratove na prostoru Jugoslavije. Istina, Đukanović je nadmašio svog učitelja kojeg je napustio pri prvoj promjeni odnosa snaga na Balkanu, zadržavajući svoj regionalani primat u pljačkanju i kriminalizovanju svoje zemlje", navodi se u reagovanju DF-a.

Oni očekuju da se, kako navode, demagogija predsjednika DPS pojačati u narednom periodu.

"Jer je očigledno sve veće raspoloženje građana za kraj kriminala i pljačke u Crnoj Gori, za politički kraj Đukanovićeve zamišljene i dobrim dijelom realizovane privatne države. Očekujemo da će nemoralnim podmetanjima drugima, sebi suprotnim, nastaviti kukavičluk suočavanja sa otvorenim problemima na koje ga upozoravaju ne  samo opoziciona javnost, već Evropska unija, pa i koalicioni partner koji ovih dana javno traži izvještaj o "finansijskim bahanalijama" u KAP-u", poručuju iz Demokrataskog fronta.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније