Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 11. 2013. 18:54 >> 21:33
22

IZBORI NA CETINJU

Krivokapić: Možemo sa Pozitivnom i DF-om

Postoji mogućnost da Socijaldemokratska partija, nakon lokalnih izbora na Cetinju, formira koaliciju sa Pozitivnom Crnom Gorom i Demokratskim frontom, kazao je lider SDP-a, Ranko Krivokapić, navodeći da bi to mogao biti uvod u sličan savez i na državnom nivou.

Krivokapić je, u emisiji "Načisto", televizije Vijesti,  kazao da SDP želi da smanji podjele na konkretnim pitanjima.

"Podjele postoje oko zastave, himne i ostalog, što je na Cetinju nesporno kod sva tri subjekta i Pozitivne i DF i da na tome pokažemo da možemo uspješno da vodimo Cetinje. Često je lako doći do promjena, ali pitanje je šta će se desiti kasnije. Na Cetinju treba da pokažemo da smo sposobni da vodimo grad zajedno, ako to pokažemo, onda imamo pravo i da tražimo da vodimo državu Crnu Goru bar u nekim sljedećim interacijama", poručio je Krivokapić.    

Krivokapić kaže i da strani partneri sve više sumnjaju u privrženost DPS-a ulasku u NATO.

Šef parlamenta je ocijenio i da u Crnoj Gori ne postoji medijska mafija.   

Пратите нас на

Коментари22

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније