Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 04. 2021. 23:37 >> 23:50
1

KRIVOKAPIĆ

"Lideri DF-a da ne izmišljaju priče"

Premijer Zdravko Krivokapić poručio je liderima Demokratskog fronta, nakon optužbi da se tajno sastajao sa predsjednikom države Milom Đukanovićem, “da ne izmišljaju priče" jer, kako je naveo, "šta će biti kada se otkrije ko se i zaista tajno sastajao protekle tri decenije Đukanovićeve vlasti".

Krivokapić je, za Blic, ocijenio da se smišljeno stvara vještačka tenzija i da sve izjave posljednih dana imaju samo jedan cilj, pokušaj da se oslabi trenutna vlada i njen uticaj među građanima Crne Gore.

"Zlonamjerne klevete da ću u koaliciju sa DPS-om su iz domena psihologije: više govore o nečijim propalim nego mojim stvarnim planovima. Kad Andrija Mandić kaže da se tajno sastajem sa Đukanovićem, očigledno sudi po sebi. Mnogima u Crnoj Gori bilo bi bolje da ne izmišljaju priče o mojim tajnim sastancima sa Đukanovićem, jer šta će biti kada se otkrije ko se tajno sastajao sa aktuelnim crnogorskim predsjednikom protekle tri decenije", poručio je Krivokapić.

On dodaje "kako nema ničeg tajnog što neće postati javno i da bi zato mnogima bilo bolje da paze kakve konstrukcije iznose."

"Insistiranje Mandića da sam se tajno sastao sa Đukanovićem, iako dobro zna da je taj sastanak bio javan da javniji ne može biti, isključivo je u funkciji prikrivanja činjenice da je njegov politički saborac Milan Knežević juče, nakon sastanka sa mnom, u samo 60 sekundi iznio dvije neistine. Možda je on to radio i ranije, ali je juče konkretno i nedvosmisleno uhvaćen u širenju neistina", ocijenio je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније