Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 04. 2021. 17:08 >> 17:09
5

ŠĆEKIĆ

"Bratićka da sprovede reviziju do kraja"

Povodom neargumentovanih napada na ministarku Vesnu Bratić, a koji se tiču navodnih zloupotreba kada je u pitanju angažovanje revizorske kuće, smatram potrebnim da uputum javnu i otvorenu podršku ministarki, saopštio je potpredsjednik SNP CG, Dragoslav Šćekić.

"Očigledno da nekima iz prethodne vlasti smeta činjenica da smo, kao nova vlast, u mnogim segmentima, zatekli haotično stanje uz mnogobrojne zloupotrebe. Siguran sam da je vrijeme manipulacija i finanasijskih malverzacija prošlost i da ćemo uložiti sve što je u našoj moći da građani imaju pravu sliku o onome što se dešavalo prije našeg dolaska na vlast", kazao je Šćekić.

U tom pravcu, kako kaže, posmatra i napore ministarke Bratić da revizorski timovi, savjetodavni, nadzorni ili kako se god zvali, otkriju eventualne nepravilnosti i zloupotrebe.

Istakao je da iz pomenutih razloga i lično i politički ima punu podršku da ovo dovede do kraja i upozna građane sa realnim stanjem u resoru, koji uspješno pokriva.

"Očigledno da prethodna vlast, koja je uništila državne finansije, uvela korupciju i organizovani kriminal u državu i institucije, smatra da ima i dalje pravo da priča o navodnom nezakonitom trošenju, uz očigledan pokušaj izmišljanja i omalovažavanja rada predstavnika sadašnje vlasti, koji pošteno i sa najboljom namjerom obavljaju povjerene poslove", navodi u saopštenju.

Naglasio je da se moramo zapitati zašto i kome smetaju revizije, ako se pošteno i zakonito radilo.

"Očigledno da im ne odgovara da se konačno sagleda gdje su trošene milijarde narodnih para, trošenih kroz državni aparat i kako su se pojedinci obogatili samo radeći i živeći od mjesečne plate", zaključio je Šćekić.

 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније