Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 11. 2013. 20:36 >> 22:19

ZAVRŠNI SKUP

Đukanović: Uz Cetinjane i nakon izbora

Demokratska partija socijalista je najjača politička partija u Crnoj Gori , a tome svjedoče i dosadašnji rezultati, pa je i ovoga puta DPS siguran pobjednik, poručio je lider DPS-a na završnoj konvenciji liste "Da pobijedi Cetinje! – Milo Đukanović".

U sva tri grada DPS nastupa samostalno jer ne želi koalicione partnere, poručio je Đukanović.

Cetinja se, kako je kazao, ostale partije sjete samo pred izbore, a predstavnici DPS-a će uz građane biti i nakon njih, poručio je Đukanović.

"Sad ste vidjeli predstavnike DF-a i mislim da ih nećete vidjeti naredne četiri godine. Rezultate DPS-a na Cetinju vide građani oni mogu biti bolji i biće. Poručujem DF-u da prođu jedan krug kružnim tokom na ulazu u Cetinje i da se vrate odakle su došli", kazao je Đukanović na Cetinju.

Đukanović je kazao da je Demokratska partija socijalista ubjedljivo najača politička partija u Prijestonici i Crnoj Gori.

"O tome svjedoče rezultati svih dosadašnjih Izbora u Crnoj Gori i Prijestonici, o tome svjedoče i sva istraživanja javnog mjenja koja pokazuju da je DPS u ovom trenutku trosktruko jača od svakog protivkandidata. To da nam daje za pravo da smo sigurni pobjednici izbora", poručio je Đukanović.

On kaže da je DPS spremna i da čuje kritiku Cetinjana.

"DPS nastupa sama jer smo uvjereni da ovim nastupom i programom najbolje čuvamo dostojanstvo Prijestonice i Crne Gore i partije i svakog od nas. I zato, moramo svi da ugradimo sebe u ovu pobjedu. Da pobijedimo na izborima 16. novembra. A ja ću sa čela ove Vlade raditi da pomognem gradskoj upravi na ostvarenju onoga što očekuju građani Cetinja", kazao je Đukanović na Cetinju.
 

Nosilac liste “Da pobijedi Cetinje! – Milo Đukanović” Aleksandar Bogdanović, kazao je večeras, na završnoj konvenciji na Cetinju, da je DPS već pobjednik u tom gradu, a rezultati su u tome što čitava Crna Gora osjeća da se Cetinje budi.

"A Cetinje će do tog cilja moći upravo sa Demokratskom partijom socijalista, koja ga je vodila u protekle četiri godine, a koja će ga voditi i u naredne četiri godine. Cetinje će opet pobiijediti. A pobijediće sa DPS jer, kako je to oduvijek bio manir našeg grada, tako je bilo i sa našom partijom – mi poštujemo druge. Pa i onda kada ti drugi ucjenjuju, manipulišu i podmeću, kako to čine ovih dana”, poručio je Bogdanović.


On kaže da DPS na Cetinju nije sama.

"I zato, uostalom, postoji i snažna veza između Cetinja i naše partije – jer naš je prijestoni grad oduvijek bio uz pravog i jakog. A mi smo i ovog puta jači od svih. Jednostavno bolji.  I ovog ćemo puta pobijediti jer imamo najbolji tim. To je i večeras jasno – naša snaga je u timu mladih obrazovanih ljudi, a naš kvalitet u dokazanim stručnim ljudima, ostvarenim profesionalcima", poručio je Bogdanović na Cetinju.



Jovan Martinović, predsjednik OO DPS Cetinje i kandidat za odbornika kazao je da na listi DPS-a nema manipulanata.

“Na našoj listi nema onih koji na svakim novim izborima nastupaju u drugoj partiji. Na našoj listi ne postoji niko drugi do Cetinjani, od Cetinjana, spremni da se oduže svom gradu. I zato, Cetinjani će i ovog puta podržati Cetinjane, a ne političke rekreativce i lažne dušebrižnike sa svojim mentorima i delegatima koji u prijestoni grad svrate jednom u četiri godine”poručio je Martinović na Cetinju.

Bivši gradonačelnik i kandidat za odbornika na listi DPS-a Milovan Janković kazao je da su Demokratska partija socijalista i Vlada Crne Gore u svom stvaralačkom pristupu izgradnje crnogorskog društva i države pošli su jedinim mogućim putem.



“Dosadašnji pristup Cetinju dao je niz plodonosnih rezultata koje nepristrasni i objektivni posmatrači vide i priznaju.  Za razliku od naših stranačkih stremljenja i ostvarenja, naša opozicija ostaje samo na golim obećanjima i na praznim pričama bez pokrića”, poručio je Janković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније