Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 04. 2021. 17:27   >>  17:28 7

MANDIĆ

Provokacije Adžića imaju za cilj raskol u pravoslavnom biću

Lider Nove srpske demokratije, Andrija Mandić poručio je premijeru Zdravku Krivokapiću i ministru pravde Vladimiru Leposaviću da "puste" provokacije funkcionera URE Filipa Adžića, koje, kako navodi, imaju za cilj podjele i raskole u narodu i pravoslavnom biću.

"Krivokapiću i Leposaviću, pustite vi provokacije funkcionera URA-e Filipa Adžića koje imaju za cilj podjele i raskole u našem narodu i pravoslavnom biću. Ovaj trenutak od vas traži odgovornost i pomirenje. Nacionalni interes prevazilazi sve pojedinačne zađevice, svađe i sukobe", napisao je Mandić na Tviteru.

Podsjećamo, Adžić je u emisiji "Argumenti" na TVCG sinoć kazao da nijedan čovjek pa ni premijer Zdravko Krivokapić, ni ministar Vladimir Leposavić nijesu vrijedni povratka DPS-a i njihovih saveznika.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније