Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 04. 2021. 13:34   >>  13:35 2

DPS

Vlada u kampanji za hercegnovske izbore

Apostolska Vlada Crne Gore koja za sebe tvrdi da je ekspertska, nakon učešća na izborima u Nikšiću, započela je kampanju i za lokalne izbore u Herceg Novom, poručuju iz lokalnog DPS-a.

“U svemu ovome, ne bi bilo ništa toliko čudno – osim očigledne prevare javnosti da je ovo ekspertska Vlada, a ne politička vlada – da svoju kampanju nijesu počeli iz Trebinja. Očito da za predstavnike lokalne vlasti i nove Vlade ne važe granice države Crne Gore već granice eparhije zahumsko-hercegovačke, te su se stoga odlučili da upravo sa teritorije druge države započnu kampanju za Herceg Novi”, poručuju iz hercegnovskog DPS-a.

Kažu da što se Demokratske partije socijalista tiče - nemaju nikakav problem sa tim.

“Naprotiv. Ali, kada je riječ o građanima, samo im želimo uputiti poruku da dobro razmisle koga će ovog puta podržati - i da li te partije, koje se slažu kao rogovi u vreći, koje nijesu uspjele za pet mjeseci ni budžet na državnom nivou da donesu, koje u drugim sredinama nijesu sposobne da dogovore ni formi-ranje vlasti, uopšte mogu biti garant bilo čega posebno elementarno odgovornog upravljanja gradom. Nakon okončanja mandata odlazeće vlasti, a imajući u vidu njihove skromne učinke – odgovor se sam nameće”, poručuju iz DPS Herceg Novi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније