Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 04. 2021. 08:43 >> 08:45
4

PROSLAVLJENI VATERPOLISTA

Mustur podržao "Crno na bijelo – Može Bokeški"

Proslavljeni jugoslovenski vaterpoolo reprezentativac, nekadašnji igrač hercegnovskog Jadrana, osvajač srebrne olimpijske medalje na igrama u Moskvi 1980. godine i zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Splitu Novljanin Zoran Mustur podržao je izbornu listu Crno na bijelo - Može Bokeški.

"Od samog nastajanja, od 2015.godine, član sam Bokeškog foruma, jer vjerujem u slobodnu Boku, Boku jednakih šansi, bez bilo kakvih podjela. Vjerujem u Boku u kojoj su nas naši preci vaspitavali na zdravim osnovama, i kakve je, nažalost, sve manje”, naglasio je Mustur u svom pismu podrške.

On navodi da je zbog prirode posla trenutno van Herceg Novog, jer je kao trener angažovan u VK Korčula, a ističe da, na ovaj način, “želi da podrži jednu zdravu građansku priču koja će Herceg Novom vratiti stari sjaj”.

"Mislim da su i u sportskom smislu Boka i Herceg Novi dali Crnoj Gori mnogo više nego što su od države dobili. Kažite mi, koje je to područje, sa ovolikim brojem stanovnika, kakva je naša Boka iznjedrilo toliko talentovanih i vaterpolista i sportista? Opstajemo, nažalost, zbog pukog entuzijazma pojedinaca. Momci svjetskog kalibra kvalitetne uslove za rad mogu samo da sanjaju. Zatvoreni bazeni su rak rana Boke Kotorske i ljudi u nevjerici vrte glavom kad čuju u kakvom stanju se stvaraju igrači. To je primjer nezabilježen u svijetu i velika sramota odgovornih i na državnom i na lokalnom novou. Vrijeme je da se konačno pustimo praznih priča i da na našem Škveru stasaju neki novi sjajni klinci koji će slavu Herceg Novog i Boke pronositi svijetom”, kazao je Mustur.

On je pozvao sve Novljane i Novljanke da na izborima 9. maja podrže listu Crno na bijelo.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније