Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 04. 2021. 14:02 >> 14:02

"NI LIJEVO, NI DESNO. PRAVAC NOVI"

"Nisu realizovani samo projekti koje je kočila bivša vlast"

Koalicija "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" saoštila je da je netačna tvrdnja da ništa nije urađeno u Herceg Novom, te da nijesu realizovani samo oni projekti koje je kočila bivša državna vlast na čelu sa DPS-om, a sve u cilju sputavanja lokalne vlasti, da bi stvorila utisak kod građana da ništa nije realizovano.

Opštinski odbor DPS-a saopštio je juče da aktuelna vlast tokom četiri godine nije realizovala nijedno obećanje.

"Sa državom koja ima sluha za Herceg Novi, izgradićemo školu u Igalu, novu autobusku stanicu i zaobilaznicu oko grada. Time ćemo pokazati da uz adekvatnu saradnju sa Vladom može da se uradi još više za Novljane, što vi nikada niste činili", poručuju iz koalicije "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi".

Takođe, kako su naveli, socijalna politika je u vrhu opredjeljenja aktuelne vlasti, što dokazuju, kako su istakli, naknade za novorođenčad, besplatni udžbenici, besplatne karte za prevoz učenika u seoskim područjima, studentske stipendije, što sve olakšava finansijsku situaciju mladih i porodice.

U saopštenju se navodi da je realizovano preko 200 projekata od kojih su najznačajniji rekonstrukcija kuće Ive Andrića, sanacija Doma kulture, rekonstrukcija brojnih puteva, probijanje i asfaltiranje novih, "sve to uz propratnu rasvjetu koja je popravljena ili postavljena nova, tako da uskoro neće biti mjesta u Novom koje neće biti osvijetljeno".

"Za razliku od vas koji ste vodili računa samo o sopstvenim interesima, mi mislimo i na našu djecu. Izgradili smo brojna igrališta, rekonstruisali bazene, teretane na otvorenom i stvorili sve uslove koji su potrebni za razvitak djece u svakom mogućem smislu", kazalis u iz koalicije "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi".

Poručuju da se na tome neće zaustaviti, već će učiniti sve da Herceg Novi bude turistički centar Crne Gore i jedan od najrazvijenijih gradova u državi.

"Na vašu žalost, rezultati izbora će vam jasno pokazati da Novljani ne padaju na vaše jeftine politikantske priče o navodnom nazadovanju. U naredne četiri godine smo planirali da realizujemo još 300 projekata i uvjereni smo da će nam građani Herceg Novog ukazati povjerenje da planirano i ostvarimo", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније