Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 04. 2021. 17:18 >> 17:19

OO DPS HERCEG NOVI

"Vlast u HN rekorder u neispunjenim obećanjima"

Lokalni funkcioneri iz Demokrata nijesu ispunili na desetine programskih ciljeva, a posebno iritira što su prevarili mlade bračne parove kada su obećali da će im pomoći da riješe stambeno pitanje, saopštili su iz OO DPS Herceg Novi.

Kako su kazali aktuelna odlazeća vlast u Herceg Novom je svjetski rekorder u neispunjenim obećanjima tokom četvorogodišnjeg mandata.

Istakli su da posebno iritira što su prevarili mlade bračne parove kada su obećali da će im pomoći da riješe stambeno pitanje.

"Podsjećamo, Demokrate i njihova družina su na proljeće 2017. godine davali „časnu riječ“ da će to goruće pitanje biti riješavano. Direktna posljedica neispunjenog obećanja je učestali odlazak mladih ljudi i parova iz Herceg Novog, jer su svjesni da je aktuelna vlast nesposobna i da su obećanja koja su dobili, samo bile obmane", navode u saopštenju.

Pozivaju predstavnike opštinske vlasti da jasno i konkretno saopšte koliko su riješili stambenih pitanja mladim bračnim parovima.

"Odgovor je svima u Herceg Novom poznat - nula, ukoliko ne računamo to što su pojedini iz sadašnje vlasti uspjeli sebi da obezbijede stambeno pitanje", kazali su iz DPS Herceg Novi.

Naglasili su da i ovog proljeća 2021. godine predstavnici političkih partija na lokalnom nivou obećavaju brda i doline mladima, ali da sada niko više ne vjeruje u njihove prazne priče.

"DPS Herceg Novi poručuje sugrađanima da ne nasijedaju na novu prevaru, populistička i nerealizovana obećanja, već da na izborima 9. maja izaberu promjene koje će omogućiti da se servisiraju potrebe naših mladih sugrađana, sa jasnim ciljevima i definisanim rokovima. Na taj način doprinijećemo da naši mladi sugrađani ostanu u ovom gradu, da doprinose njegovom razvoju, kako bi u Herceg Novom svi zajedno stvarali uslove za kvalitetan i ispunjen život građana svih generacija", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније