Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 04. 2021. 17:31   >>  18:21 7

ZAHVALIO ĐUKANOVIĆU

Papa blagoslovio crnogorski narod

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je pismo zahvalnosti pape Franja nakon čestitke koju mu je u ime građana Crne Gore i u svoje ime uputio povodom osme godišnjice njegovog izbora za vrhovnog poglavara Rimokatoličke crkve.

"S velikim zadovoljstvom primio sam srdačnu čestitku, koju ste mi, u svoje lično ime i u ime građana Crne Gore, uputili u prigodi osme godišnjice mojega izbora na Katedru svetoga Petra te Vam na tome najljepše zahvaljujem”, naveo je papa u pismu.

Poglavar Rimokatoličke crkve uputio je blagoslov crnogorskom narodu.

“Želeći da država, kojoj ste na čelu, može neprestano napredovati u pravome miru, u djelotvornome skladu i iskrenome zalaganju za opšte dobro svih svojih građana, zazivam Božji blagoslov Vama i dragom crnogorskom narodu”, navodi se u pismu pape Franja.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније