Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 02. 2013. 14:10   >>  14:55 3

INCIDENT

Odbor: Vukčević prijetio Bojaniću ?

Početak sjednice Odbora za ekonomiju i budžet obilježio je incident, u kojem su učestvovali članovi Odbora iz Pozitivne Mladen Bojanić i DPS-a Zoran Vukčević.

Bojanić je inisistirao je da se, na današnjoj sjednici, raspravlja o prijedlogu da poslanici DPS-a Zoran Jelić i Zoran Vukčević podnesu ostake na poslaničke funkcije zbog afere „Snimak“, što inače nije bilo na dnevnom redu.

 

Nakon tog prijedloga, Vukčević je nervozno reagovao i navodno uputio prijetnje Bojaniću. Reagovao je član odbora iz DF-a Nebojša Medojević, rekavši da Vukčević treba da se izvini zbog prijetnji.

,,Zahtjevam da se poslanik Vukčević izvini zbog prijetnji koje je uputio Bojaniću, jasno sam čuo da je kolega Vukčević rekao „otkinuću ti glavu“ i predložio bih kolegi Bojaniću da podnese krivičnu prijavu. Ja ću biti spreman da svjedočim,'' rekao je Medojević.

Vukčević je negirao da je bilo prijetnji, ističući da „jeste bio nervozan, ali da se obraćao predsjedavajućem odbora Aleksandru Damjanoviću“.

Bojanić je naveo da nije čuo prijetnje ali da će „ukoliko se preslušavanjem snimaka utvrdi da je prijetnji bilo razmisliti da to procesuira“.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније