Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 04. 2021. 10:49   >>  10:49

DPS HERCEG NOVI

Partijski uhljebi u kampanji u Herceg Novom

Predizborna kampanja u Herceg Novom protiče u znaku brojnih zloupotreba od partija koje su svoje funkcionere uhljebili u javnim preduzećima, ocijenili su u Opštinskom odboru DPS-a.

Kako ističu u saopštenju, usred radnog vremena, sasvim otvoreno, sa predstavnicima izbornih lista i aktivistima vladajućih partija, gradom agituju brojni javni funkcioneri - od ministara u Vladi, do direktora državnih preduzeća.

"Dva najsvježija primjera su posjete direktora 'Morskog dobra' i 'Elektroprivrede', tokom kojih su se bez pardona priključili kampanji matičnih stranaka. Da li su to vrijednosti za koje su se borili? Ne samo da su ti kadrovi nekompetentni i da se nikad nijesu bavili oblastima kojima rukovode, već brutalno zloupotrebljavaju javne resurse i svoju funkciju, glumatajući veliku zabrinutost za građane Herceg Novog", navode u DPS Herceg Novi.

Vjeruju, kako dodaju, da građani Herceg Novog vide ko se i kako ponaša.

"Čudi odsustvo reakcije svih onih koji su tokom prošlih godina u svemu što radi Demokratska partija socijalista vidjeli samo zloupotrebe, i danima u nastavcima jadikovali zbog toga. Pritom ne mislimo samo na nekadašnju opoziciju, a sadašnju vlast na državnom nivou, već i na brojne NVO, od kojih su se mnoge svojim ćutanjem i oportunizmom, kompromitovale. Toliko i o objektivnosti i o tobožnjoj težnji za demokratskim standardima. Zato su Herceg Novom potrebne promjene", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније