Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 04. 2021. 15:56 >> 15:58
9

OO DPS NIKŠIĆ

"Vučiću ne smeta da aktivisti SNS-a glasaju u CG"

Reagujući na to što je premijer Kosova glasao na izborima u susjednoj Albaniji, čudi da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nije uočio analogiju u vezi sa nedavnim dešavanjima u Crnoj Gori, poručili su iz OO DPS Nikšić.

"Jer, neće biti da je gospodin Vučić legalist samo onda kada je u pitanju gospodin Kurti, a da ne vidi potrebu za takvim pristupom kada je riječ o članstvu Srpske napredne stranke koje glasa i u Crnoj Gori?!", navode u saopštenju.

Oni su zapitali da, nije valjda da je Vučiću ponekad stalo do poštovanja pravnih normi, granica i nezavisnosti država, ali ne i onda kada njegovi saradnici rovare po Nikšiću ili Herceg Novom, a kada javna preduzeća iz Vranja, koja su pod kontrolom njegove partije, kako navode, finansiraju kampanju prosrpskih nacionalista na lokalnim izborima u Crnoj Gori.

"Isto kao što je Vučić upoznao cijenjenog gospodina Lajčaka sa slučajem Kurti, tako će, građanske opozicione snage u Crnoj Gori upoznati međunarodnu zajednicu sa slučajevima direktnog miješanja rukovodstva i članstva Vučićeve partije u izbore u Crnoj Gori. Vjerujemo da ćemo na taj način pružiti principijelni doprinos njegovim legalističkim nastojanjima", zaključujuu iz OO DPS Nikšić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније