Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 04. 2021. 13:14   >>  14:47 3

KATIĆ OBEĆAVA

"Luka Zelenika će biti međunarodna"

Nosilac liste za koaliciju „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi“ Stevan Katić obećao je da će luka Zelenika biti međunarodna luka i da će tu pristajati kruzeri te da imaju obećanje Vlade da će se to i realizovati.

On je prilikom  posjete Zelenici rekao da je ona uvijek bila simbol otpora  starom, kako je naveo, diktatorskom režimu.

„Ne treba da vas podsjećam da smo, među prvim projektima, završili pješački tunel između Zelenike i Meljina, nakon toga smo krenuli, u saradnji sa mještanima, da probijamo ove puteve, i prema Rujevu, i prema Obalici, spajali smo Gornje i Donje Sasoviće, otvorili smo Zeleniku kada je u pitanju putna infrastruktura, urađeno je još dosta asfalta kroz samu Zeleniku, ima još puno toga da se uradi”. kazao je Katić.

Dodao je da su već spremni projekti koji će se finansirati i kroz saradnju sa državom.

“U budžet Uprave javnih radova ušla je već i pasarela, buduća, ovdje u Zelenici, ušao je i kanalizacioni kolektor i zaštita sanitarne Opačice, ovdje u Zelenici i sam ovaj dio kolektora koji treba da se spoji na glavni. Ima puno stvari koje ćemo završiti jer mi sve što kažemo – realizujemo jer držimo riječ“,  poručio je Katić.

On je obećao i da će luka Zelenika biti međunarodna luka i da će tu pristajati kruzeri i da će se odatle i Zelenika i Herceg Novi odatle razvijati na nov način, te da imaju obećanje Vlade da će se to i realizovati.

„Zaista mi je drago da smo se mi ovdje u Zelenici, kao Demokrate, osvježili i osnažili novim, zaista uglednim ljudima iz ovog kraja na čelu sa uglednim Borisom Seferovićem koji je, prije nekoliko nedjelja, iskreno i od srca pristupio našoj partiji. Drago mi je da se naš koalicioni tim pojačava svakim danom i da su tu, u pobjedničkom timu, sa Stevanom Katićem, najboljim gradonačelnikom u novijoj istoriji Herceg Novog, i uvaženi Mirko Mustur, i advokat Lazarević, i Marko Lučić i doktor Komar i koleginica Vlaović i mnogi drugi ugledni ljudi ovog kraja... Zaista, naša lista, ne što je naša, već to može reći i bilo ko iz naše konkurencije, nema alternativu“, saopštio je Aleksa Bečić.

On je istakao da je ova lista zato problem i da zato na nju udaraju i sa jedne i sa druge i sa treće strane.

Mirko Mustur iz „Novi pobjeđuje“ poručio je da su u izbore ušli časno i pošteno i da žele da kampanju vode iskreno i kulturno i da tako nastave da vode ovaj grad.

„Pravna država, sloboda, jednakost svih građana, kultura i pristojnost u svim oblastima života i prosperitetna opština Herceg Novi su naš cilj. Devetog maja izađite na vaša biračka mjesta, zaokružite broj 5, mi vas nećemo iznevjeriti“, pozvao je.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније