Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 05. 2021. 19:24 >> 19:25
6

KOVAČEVIĆ UVJERAVA

U Nikšiću neće biti budvanskog scenarija

U Nikšiću neće biti budvanskog scenarija, odnosno mogućnosti da dvije godine predsjednik opštine bude iz jedne, a naredne dvije iz druge partije, saopštio je nosilac liste Za budućnost Nikšića Marko Kovačević.

On je rekao da će u petak biti održana konstitutivna sjednica lokalnog parlamenta, na kojoj će biti izabran predsjednik SO Nikšić, a ubrzo nakon nje biće zakazana sjednica na kojoj će birati predsjednika Opštine.

Kovačević je za Prvu rekao da su pregovori tekli u konstruktivnoj atmosferi, a dogovor će, kako je rekao, biti postignut tako da se izbjegnu svi neželjeni scenariji.

"Dogovori se privode kraju, ne želimo da izlazimo u javnost dok ne budemo imali cjelovit dogovor. Ne želimo jednostavno da se neke stvari koje imamo prilike da vidimo u drugim opštinama, gdje smo zajedno formirali vlast, ponavljaju u Nikšiću, tako ćemo imati cjelovit i stabilan dogovor koji će nam pružiti priliku da upravljamo Nikšićem onako kako jedna vlast treba da upravlja", istakao je Kovačević.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније