Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 05. 2021. 15:30 >> 15:53

RABRENOVIĆ

"Za osam mjeseci nije usvojen nijedan novi zakon"

Skupština Crne Gore za osam mjeseci ili 230 dana od konstituisanja nije usvojila nijedan novi zakon, saopštio je potpredsjednik Liberalne partije, Jovo Rabrenović.

Istakao je da je u tom periodu održano je zasijedanja na kojima je usvojeno samo 9 izmjena zakona ili ukupno 90 članova.

"Ono što dodatno pokazuje rasulo koje vlada u najvišem zakonodavnom domu jeste da je o čak 7 zakona odlučivano po dva puta u ovom kratkom roku", kazao je Rabrenović.

Naglasio je da za ovih osam mjeseci ili 230 dana jedino što su mijenjali jesu propisi kojima su obezbjeđivali lične beneficije i uhljebljenja partijskih kadrova, bez ijedne suštinske i sistemske promjene koja omogućila napredak i prosperitet građanima. 

"Očigledno je da je trenutna vladajuća većina navikla da u višegodišnjem bojkotu Skupštine, ne radi ništa i ne haje za građane i javnost. Međutim, postavlja se pitanje da li su to promjene za koje su građani Crne Gore glasali, je li to bolje sjutra koje su obećavali ili je narod ponovo prevarili jeftinom demagogijom?", zapitao je Rabrenović.

Dok oni pričaju priče, kako kaže, mjeseci prolazi a građani su u sve većoj većoj krizi. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније